Tot ce și-a dorit Meghan Markel a fost să se mărite cu Harry, cu omul Harry. În schimb, a ajuns ducesă, iar familia sa din SUA continuă să îi dea de furcă și să o facă de râs, profitând de statutul ei.

Sora ei vitregă, Samantha Markle, în vârstă de 53 de ani, tocmai a lansat picătura care ar putea umple paharul. Aceasta s-a prezentat la palat, cerând să o vadă pe Meghan. A fost însă întoarsă din drum de gărzi, care nu i-au permis accesul. Tot ce a putut face Samantha a fost să lase un bilețel pentru sora sa. O situație jenantă pentru toată lumea.

Nu s-au mai văzut de 10 ani. Samantha una spune, alta face

Samantha a ajuns în Londra acum două săptămâni, afirmând că vrea să vorbească cu sora ei, pe care nu a mai văzut-o de mai bine de 10 ani.

Samantha susține că vrea să se împace cu Meghan. Însă situația nu e deloc roz între ele. Imediat după ce s-a aflat despre idila dintre prințul Harry și Meghan Markle, Samantha a ieșit la rampă vorbindu-și de rău sora, afirmând că Meghan nu-și dorește decât să profite de pe urma unui statut ierarhic privilegiat și că nu e deloc potrivită pentru a face parte din familia regală.

Apoi, a anunțat că-și va lansa memoriile, iar Meghan ar trebui să se pregătească de ce-i mai rău, pentru că vor fi scoase la lumină adevăruri dureroase despre ea.

Când a aflat că nu e invitată la nuntă, atunci a izbucnit cu adevărat. A plouat cu postări denigratoare la adresa lui Meghan pe toate rețelele de socializare.

Recent, reprezentanții Samanthei în acest război au trimis la Palatul Kensington o scrisoare prin care se cere o întâlnire între cele două și în care se dă chiar și un ultimatum. Există în notificare și mai multe amenințări: Samantha promitea că va veni la palat dacă nu va fi organizată o întrevedere față în față între ea și sora ei.

Șantaj emoțional?

Mai mult, Samantha sugerează și că, dacă nu va obține întrevederea, ceva rău s-ar putea întâmpla cu tatăl lor, a cărui stare de sănătate e oricum precară. Practic, încearcă să o facă pe Meghan să se simtă vinovată legat de tatăl ei, practicând un gen de șantaj emoțional.

Cum nu a primit un răspuns, Samantha s-a prezentat la poarta palatului. Pentru că suferă de scleroză multiplă, a venit în scaunul cu rotile, fiind împinsă de partenerul ei.

După ce nu i s-a permis intrarea în palat, în mod bizar, următoarea mișcare a Samanthei a fost să cumpere niște suveniruri regale, inclusiv măști cu chipurile lui Meghan și Harry.

În timpul șederii sale în Marea Britanie, Samantha nu a pierdut timpul, apărând în mai multe emisiuni.

Vezi și Scandal în familia regală britanică! Sora lui Meghan Markle îi cere bani actriței: „Dacă dai 75.000 $ pe o rochie, poți…”

Citește și: