Un cântăreț faimos a mâncat caracatiță vie și i-a plăcut: ”E al naibii de bună!” | VIDEO

Sam Smith a mancat caracatita vie

Nu multă lume ar avea curajul să bage în gură caracatiță vie. Asta dacă reușsesc să o apuce, pentru că vietatea e într-o continuă mișcare și poate părăsi farfuria în orice moment. Cântărețul Sam Smith a avut însă curajul să încerce așa ceva și s-a declarat extrem de plăcut surprins de gust.

Acest fel de mâncare, unul coreean, numit San-nakji – sashimi, se face cu caracatiță foarte proaspătă. De fapt, atât de proaspătă încât tentaculele încă pulsează și se răsucesc pe nepusă masă, chiar dacă animalul nu mai e întreg.

Dacă ar fi spus fanilor că a mâncat caracatiță vie, probabil nu l-ar fi crezut nimeni. Așa, Sam Smith, în vârstă de 26 de ani, a postat înregistrarea cu dovada. În imagini se vede clar cum, cu două beșișoare, pur și simplu vânează bucățile de caracatiță din farfurie. În cele din urmă, reușește să 'prindă' o bucată de carne, o mănâncă fără a se strâmba vreo secundă, după care exclamă: 'E al naibii de bună, să știți!'.

'E dificil, e foarte dificil, pentru că se mișcă… Dar e foarte bun. Chiar foarte bun, nu spun doar așa', mai spune vedeta.

Artistul se află în prezent în Seul, pentru o serie de concerte. Între show-uri, încearcă să cunoască mai bine cultura sud-coreeană, inclusiv în ceea ce privește gastronomia. 'Piața Gwangjang. Cea mai bună parte a jobului meu îl reprezintă muzica și show-urile, iar pe locul doi faptul că pot încerca toate aceste nebunii', a scris el pe rețeaua de socializare.

Deși l-au admirat pentru curajul său, fanii au spus că nu-i împărtășesc gusturile culinare.

Foto: Hepta

Vezi și Mădălin Ionescu și-a cumpărat un pepene din piață, însă după ce a mâncat din el s-a simțit foarte rău. Ce mesaj le-a transmis tuturor românilor

Citește și: