Un cântăreț faimos a mâncat caracatiță vie și i-a plăcut: ”E al naibii de bună!” | VIDEO

Sam Smith a mancat caracatita vie

Nu multă lume ar avea curajul să bage în gură caracatiță vie. Asta dacă reușsesc să o apuce, pentru că vietatea e într-o continuă mișcare și poate părăsi farfuria în orice moment. Cântărețul Sam Smith a avut însă curajul să încerce așa ceva și s-a declarat extrem de plăcut surprins de gust.

Acest fel de mâncare, unul coreean, numit San-nakji – sashimi, se face cu caracatiță foarte proaspătă. De fapt, atât de proaspătă încât tentaculele încă pulsează și se răsucesc pe nepusă masă, chiar dacă animalul nu mai e întreg.

Dacă ar fi spus fanilor că a mâncat caracatiță vie, probabil nu l-ar fi crezut nimeni. Așa, Sam Smith, în vârstă de 26 de ani, a postat înregistrarea cu dovada. În imagini se vede clar cum, cu două beșișoare, pur și simplu vânează bucățile de caracatiță din farfurie. În cele din urmă, reușește să ”prindă” o bucată de carne, o mănâncă fără a se strâmba vreo secundă, după care exclamă: ”E al naibii de bună, să știți!”.

”E dificil, e foarte dificil, pentru că se mișcă… Dar e foarte bun. Chiar foarte bun, nu spun doar așa”, mai spune vedeta.

 

View this post on Instagram

 

Gwangjang Market. Best part of my job is the music and the shows, second best part is getting to try all these mad and different foods. What an amazing day. P.S. this was genuinely nice, wasn’t just saying it x

A post shared by Sam Smith (@samsmith) on

Artistul se află în prezent în Seul, pentru o serie de concerte. Între show-uri, încearcă să cunoască mai bine cultura sud-coreeană, inclusiv în ceea ce privește gastronomia. ”Piața Gwangjang. Cea mai bună parte a jobului meu îl reprezintă muzica și show-urile, iar pe locul doi faptul că pot încerca toate aceste nebunii”, a scris el pe rețeaua de socializare.

Deși l-au admirat pentru curajul său, fanii au spus că nu-i împărtășesc gusturile culinare.

Foto: Hepta

Vezi și Mădălin Ionescu și-a cumpărat un pepene din piață, însă după ce a mâncat din el s-a simțit foarte rău. Ce mesaj le-a transmis tuturor românilor

Citește și: