Salman Khan, surprins alături de o altă femeie. Iulia Vântur, forțată să se întoarcă în România

Brunetă și plină de tatuaje. Iulia Vântur, schimbare radical de look. S-a transformat într-o divă rebelă

Deși toată lumea credea că Iulia Vântur și Salman Khan se pregătesc să anunțe ziua nunții, după ce românca s-a afișat cu un inel cu diamante pe inelar, în ziarele din India au apărut informații cum că starul de la Bollywood, Salman Khan s-ar fi împăcat cu fosta iubită, Katrina Kaif.

Zvonurile au apărut după ce Iulia Vântur a lipsit de la petrecerea, organizată de sora lui Salman Khan, Arpita, săptămâna trecută, iar celebrul actor și-a făcut apariția la eveniment însoțit de altă femeie, chiar de fosta lui iubită, Katrina Kaif.

Citește și: A murit Olga Tudorache! Anunțul trist făcut de actrița Carmen Tănase și de Florin Călinescu

Iulia Vântur s-a întors în România

„La petrecerea Arpitei Khan Sharma , și-a făcut apariția ca o mireasă, îmbrăcată în în roz și auriu, iar toată lumea s-a întrebat unde e Iulia Vântur', a declarat o sursă pentru un ziar indian. Și asta, mai ales din cauza faptului că Salman și Katrina se comportau de parcă erau ca un cuplu și de parcă petrecerea era dată pentru ei.

Cu toate acestea, o sursă susține că Iulia și Salman se înțeleg în continuare de minune. Fosta vedetă Pro TV a fost nevoită să se întoarcă în țară pentru că i-a expirat viza de muncă.

„Salman a fost ocupat cu promovarea filmului Tiger Zinda Hai în ultimele săptămâni ca să încerce să o ajute să-și prelungească visa, așa cum a mai făcut. De data aceasta, ea nu a reușit să o prelungească și s-a întors în România', a declarat o sursă, precizând că românca nu a avut ce să facă și a fost forțată astfel să se întoarcă în țara ei.

Citește și: