Salma Hayek are aceleași probleme ca toate femeile: ”Când eram slabă…”

salma Hayek slaba

Actrița Salma Hayek, deși o celebritate de primă mână, are aceleași probleme ca toate femeile. Deși arată bine indiferent de greutate, kilogramele o preocupă.

Iar cea mai bună dovadă e aceea că a postat recent pe Instagram un pasaj dintr-un film de acum 15 ani, în care dansează languros, cu abdomenul la vedere. E un pasaj din filmul 'After the Sunset', unde partener de platou i-a fost actorul Pierce Brosnan.

 

View this post on Instagram

 

Once upon a time… when I was skinny. Érase una vez … cuando era flaca #TBT

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

'A fost odată ca niciodată… când eram slabă', a scris ea pe rețeaua de socializare nostalgică, dând de înțeles că între timp lucrurile s-au schimbat.

Fanii au sărit imediat cu complimentele, și pe bună dreptate, spunându-i că arată perfect indiferent de ce spune cântarul. Mai mult, au fost destui care i-au transmis actriței că oprinde mai bine postura de femeie voluptoasă.

Printre cei care au complimentat-o, asigurând-o că e la fel de frumoasă ca de obicei s-a aflat inclusiv Pierce Brosnan.

La începutul lunii septembrie, Salma Hayek a împlinit 53 de ani. Și-a delectat atunci fanii cu o fotografie în care apare în costum de baie din două piese și a scris: 'Da, mâine împlinesc 53 de ani. Și?'.

Vezi și A postat o imagine cu ea, dar apoi a fost nevoită să-și ceară scuze milioanelor de fani. Cum s-a fotografiat Salma Hayek: „Sunt jalnică…'

Citește și: