Salma Hayek a împlinit 53 de ani și s-a pozat mai sexy ca oricând în costum de baie!  

Salma Hayek a împlinit 53 de ani și s-a pozat mai sexy ca oricând în costum de baie!  

Actrița Salma Hayek a împlinit  53 de ani pe 2 septembrie și pentru a marca momentul a publicat pe Instagram o imagine în care purta costum de baie, în care silueta ei nu trăda nicicum vârsta pe care tocmai a atins-o.

Celebra actriță afișează  o formă fizică de invidiat, și demonstrează încă o dată că vârsta este doar o cifră și contează mai mult cum te simți tu în pielea ta și cum te îngrijești.

Salma pare să nu acorde nici ea prea multă atenție vârstei împlinite și arată în continuare la fel de bine ca în tinerețe, cu decolteul provocator la înaintare.  Nu-i de mirare că a fost esemnată ani la rând femeia cu cei mai frumoțși sâni naturali.

„Da, împlinesc 53 de ani. Și?', a scris Salma la descrierea pozei,  iar mesajele de laudă au început să curgă imediat, iar fanii au felicitat-o pentru atitudinea de care dă dovadă, dar și pentru felul în  care arată. Imaginea a strâns aproape 2 milioane de like-uri.

Cunoscuta actriță a spus că singurul lucru care a afectat-o odată cu înaintarea în vârstă este faptul că a ajuns în momentul în care nu poate citi fără ochelari.

În 2017, actrița glumea, spunând că se menține în formă pentru a-l păstra lângă ea pe soțul ei miliardar, François-Henri Pinault.

„La un moment dat voi spune: ‘Am 50 de ani! De ce trebuie să arăt bine? Deja mi-am găsit omul!”, spunea râzând Salma. „Dar apoi mă gândesc că nu vreau nici să-mi pierd bărbatul’, a completat ea.

Cei doi au împreună o fată de 11 ani, Valentina Paloma Pinault.

 

Citește și: