Din cauza lui Meghan Markle, Salma Hayek a trebuit să-i ascundă lucruri soțului ei miliardar

salma hayek a fost sunata de Meghan Markle

Actrița Salma Hayek a povestit recent că a trecut printr-un episod neașteptat. Vedeta a povestit că era în mașină, așteptând-o pe Naomi Campbell, când a primit un telefon de la conducerea revsitei Vogue.

A fost întrebată dacă în mașină cu ea e multă lume și a răspuns afirmativ. I s-a spus că urma să vorbească cu cineva, dar că nu are voie să-i rostească numele.

Inițial, actriței i s-a părut totul o glumă, dar a ascultat în continuare. Iar pe fir a intrat nimeni alta decât ducesa de Sussex, Meghan Markle, care s-a prezentat politicos.

Aceasta i-a spus că urma să fie una dintre persoanlitățile care se vor afla pe coperta revistei Vogue, ediția de septembrie. I-a mai spus că era editor invitat și că a ales-o pe Selma pentru activitățile ei caritabile, actrița sprijinind o organizație care luptă împotriva violențelor contra femeilor încă de acum 25 de ani.

I s-a pus însă în vedere că nu poate spune nimănui că se va afla pe coperta revistei. Prin urmare nici soțului ei, François-Henri Pinault, nu a avut voie să-i spună. Actrița de 52 de ani mărturisește că nu s-a simțit deloc bine să-i ascundă soțului ei acest lucru, dar nu a avut încotro.

Salma a mai spus că se simte ușurată să poată vorbi acum public despre asta. Tot proiectul a fost unul secret. Restul femeilor care se află pe copertă nici nu au știut cine se află în spatele proiectului. Nicio clipă nu le-a trecut prin cap că însăși Meghan Markle conduce totul din umbră.

 

View this post on Instagram

 

Girl Power! @britishvogue

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Cum e Meghan Markle

Revenind la ducesă, Salma a mai spus că soția prințului Harry este o femeie cu care se vorbește foarte ușor, fără ifose sau aere de superioritate.

Actrița a mai spus că o admiră pe Meghan pentru faptul că nu a vrut să fie ea pe copertă, ci persoane pe care le admiră.

Vezi și Meghan Markle se întoarce la o mai veche iubire. Anunțul făcut de Palatul Buckingham

Citește și: