”Am scleroză multiplă… Am un handicap. Uneori cad. Scap lucruri. Memoria mea e înceţoşată. Iar partea mea stângă cere indicaţii de la un GPS defect.

Am scleroză multiplă  şi sunt OK”, a scris Blair într-un mesaj publicat sâmbătă pe pagina sa de Instagram.

Actrița a mai spus că diagnosticul i-a fost pus în luna august a acestui an, medicul fiind chiar fratele actriței Elizabeth Berkley.

”Ani în şir am avut simptome, însă nu le-am luat în serios (…). Probabil că am această boală incurabilă de cel puţin 15 ani”, a mai scris Blair pe Instagram.

Scleroza multiplă este o boală cronică ce afectează sistemul nervos central. Nu există niciun tratament cunoscut pentru această afecţiune.

În ciuda diagnostiocului crud, actrița continuă să muncească. În prezent filmează pentru serialul ”Another Life”, care va fi lansat pe Netflix anul viitor.

Blair, care a devenit celebră datorită rolului din filmele ”Cruel Intentions”, ”Legally Blonde” şi franciza ”Hellboy”, a mai scris că face această destăinuire pentru a oferi speranță altora și pentru a se împăca ea însăși cu situația. ”Sper să ofer puţină speranţă altora. Şi chiar şi mie. Nu poţi primi ajutor dacă nu ceri”, a mai scris actriţa.

Vezi și Scleroza multiplă este boala cu o mie de fețe

Citește și: