Ingrediente pentru salată Nicoise:

● 4 foi de salată
● 4 cartofi noi
● 8 roșii mici
● 200 g carne de pui la grătar
● 2 ardei grași de culori diferite
● 6 fileuri de anșoa
● 2 linguri ulei

1. Cartofii se pun la fiert în apă cu un praf de sare.
2. Între timp, două fileuri de anșoa se mărunțesc cu furculița și se freacă cu o lingură de ulei în bolul de salată.
3. Se pun salata, ardeii, roșiile toate curățate, spălate și tăiate după preferință, se amestecă,
se scurg cartofii și se amestecă imediat cu restul de ulei. Se pune și carnea de pui tăiată cubulețe și restul fileurilor de anșoa.
4. Se amesteca totul și se aduce la masă.

S-ar putea să vă placă și:

Tartă cu lămâie și bezea

Tartă cu lămâie și bezea

Supă mexicană

supă mexicană