Salată de rucola

Salată de rucola

Încearcă această salată uşoară şi dietetică, ideală pentru zilele caniculare, atât la prânz, cât şi la cină!
Ingrediente:
o cutie frunze de rucola
300 g muschi subire de porc
2 rosii mari sau 4-5 mici
un castravete
un pahar mic iaurt
sare
piper
Preparare:
1. Se încinge bine gratarul si se frige uniform muschiuleul de porc aproximativ 10 minute. Se scoate de pe gratar si se presara cu sare, dupa care se lasa la racit.
2. Se taie rosiile cuburi cât mai mici si, împreuna cu rondelele de castravei, se asaza în castronul de salata. Se adauga frunzele de rucola care, de regula, sunt gata spalate.
3. Se pune carnea taiata felii, se bate bine iaurtul si se toarna deasupra. Se potriveste de sare si piper si se aduce la masa când se amesteca salata si se serveste fiecaruia.

Loading...