Salată de pui cu caju

Ingrediente
►500 g piept de pui
►200 g caju
►2- 3 morcovi
►150 g mazăre păstăi
►200 g ciuperci/ ghebe
►100 g broccoli
►3-4 lingurițe sos de soia
►2-3 linguri ulei de măsline
►2 lingurițe zahăr
►sare
►piper alb și negru măcinat
1. Se spală pieptul de pui, se curăță de pielițe și se taie cubulețe. Într-o crăticioară, se toarnă puțin ulei de măsline, se lasă să se încingă câteva minute și apoi se adaugă cubulețele de pui și se călesc la foc mic.
2. Se stropesc cu sos de soia și se condimentează cu sare și piper. Se lasă să se pătrundă bine şi, la sfârșit, se adaugă zahărul, morcovii feliați, caju-ul prăjit și se călesc înăbușit. 
3. Între timp, se curăță mazărea, ciupercile și broccoli. Se spală și apoi se opăresc în apă cu puțină sare și zahăr. După ce au fiert, se scot cu spumiera și se lasă câteva minute să se scurgă.
4. Legumele opărite se pun în tigaie împreună cu puiul rumenit și se stropesc cu sos de soia, dacă mai este nevoie. Se condimentează cu sare și piper și se servește cu garnitură de orez simplu.

Loading...