Ingrediente

  • un piept întreg de pui
  • zarzavat de supă
  • 2 ouă
  • 150 ml ulei
  • o lingură muştar iute
  • 3-4 linguri compot cuburi de
    ananas
  • câteva fire ceapă verde
  • sare
  • piper
  • Preparare:

    1. Carnea tăiată cuburi se pune
    la marinat 30 de minute în
    sucul de la cuburile de ananas.
    2. Apoi, se scurg şi se pun la
    fiert în apă cu sare şi zarzavat
    de supă.
    3. Între timp, se pregăteşte
    maioneza din cele două ouă,
    muştar şi ulei, după reţeta
    proprie.
    4. Odată fiartă, carnea se scurge
    foarte bine şi se amestecă cu
    maioneza, fructele, sare şi piper.
    Această salată de pui se dă la rece
    pentru aproximativ
    30 de minute şi se aduce la
    masă cu ceapă verde deasupra.

    Sursa foto:Shutterstock