SALATĂ DE PRIMĂVARĂ

► Ingrediente
► 2 salate verzi
► 2 legături ceapă verde
► 2 fire usturoi
► 2 legături ridichi
► 10 roșii cherry
► 200 g măsline
► 4 ouă ► un castravete
► 2 ardei
Pentru sos:
► zeama de la
2 lămâi ► 3-4 linguriţe ulei
► o lingură miere
► o linguriță oțet
► sare
► piper negru măcinat

► Preparare:
1. Se spală salata. Separat, se fierb ouăle, se curăță și se taie jumătăți.
2. Într-un bol, se prepară sosul. Se storc lămâile, se adaugă mierea, uleiul, oțetul, sarea și piperul. Sosul se ține câteva minute la rece.
3. Se iau frunzele de salată, se rup și se pun într-un bol. Se adaugă roșiile cherry, castravetele, ridichile, ceapa și usturoiul, ardeii și măslinele.
4. Se toarnă sosul și se ameste-că cu o lingură specială de salată. Se servește cu ouăle fierte.

Loading...