Salată de cartofi cu pește

Salată de cartofi cu pește

Salata de cartofi cu pește este pe lista scurtă atunci când vrei la cină ceva rapid dar bun! Noi așa o facem!

Ingrediente:

  • 5 cartofi
  • 10-12 fileuri de anșoa
  • 150 ml vin alb
  • 3 căței usturoi
  • 2-3 fire pătrunjel
  • un praf sare
  • 1. Cartofii se spală foarte bine și se pun la fiert în coajă, cu un praf de sare.
    2. Între timp, peștele se scurge de ulei, iar usturoiul se mărunțește și se amestecă bine cu puțin pătrunjel.
    3. Cartofii se curăță, se taie rondele, se fierbe vinul și se toarnă clocotit asupra lor. Se amestecă prin scuturare.
    4. Se adaugă peștele, se presară usturoiul și se servește.

    Sursa foto:Northfoto/Colorise