Ingrediente

  • 5 cartofi
  • 2 castraveți murați
  • 3 linguri maioneză
  • un pahar mare iaurt
  • o ceapă roșie
  • 3 ouă
  • sare
  • piper
  • 1. Se pun cartofii la fiert în coajă,
    după ce au fost în prealabil
    bine spălați.
    2. Se pun și ouăle la fiert astfel
    încât să fie tari și, între timp, se
    taie cuburi mici castraveții.
    3. Maioneza se amestecă bine
    cu iaurtul, iar ceapa se taie
    mărunt.
    4. Cartofii fierți se curăță de
    coajă, se taie cuburi și se
    amestecă imediat cu iaurtul cu
    maioneză. Se adaugă castraveții
     bine scurși, ceapă, sare și
    piper, se amestecă delicat și se
    aduce salata la masă cu felii de
    ouă fierte.

    Sursa foto: Shutterstock