SALATĂ CU ROȘII, BRÂNZĂ ȘI OUĂ

► Ingrediente
► 6-8 roșii
►100 g brânză
►100 g cașcaval
►4 ouă
►100 g cremă de brânză
►sare
►piper alb măcinat
►2-3 lingurițe oțet balsamic
►3-4 frunze busuioc

► Preparare:
1. Se fierb ouăle în apă cu o linguriță de sare. După ce au fiert, se lasă în apă rece cu o linguriță de oțet.
2. Se pregătește sosul din crema de brânză, sare, oțet balsamic și un praf de piper. Se lasă la rece.
3. Se curăţă ouăle fierte. Albușurile se taie cubulețe iar gălbenușurile se dau prin răzătoarea mică și se amestecă cu crema preparată.
4. Se taie cașcavalul, brânza și roșiile cubulețe și se amestecă cu crema de brânză. Se presară busuioc proaspăt.

Loading...