Ingrediente:

● 300 g biscuiți

● 100 g arahide
● 150 g unt
● 200 g ciocolată neagră

● 2 ouă
● 85 g zahăr pudră

1. Biscuiții se rup în bucăți mai mari și se pun într-un castron.
2. Se bat ouăle cu zahărul până ce amestecul își schimbă culoarea și devine galben pai.
3. La bain-marie se topesc ciocolata și untul și apoi se adaugă amestecul de ouă cu zahăr. Se amestecă energic pentru a evita coagularea ouălor.
4. Se pun biscuiții, arahidele, se amestecă și apoi compoziția de salam de biscuiți se pune pe o foaie de
hârtie de copt. I se dă forma de salam, se rulează și se întorc capetele hârtiei. Se lasă 3 ore la frigider.

Sursa foto:Shutterstock

Iată și cum faci cel mai bun salam de biscuiti, cu stafide, nuci și rahat