Dacă te numeri printre persoanele care ştiu forţa unui rimel bine ales, care să-ţi accentueze genele şi să-ţi deschidă privirea, atunci înţelegi de ce seara, când ajungi acasă, demachierea nu ţi se mai pare atât de obositoare. Pentru că acesta este unul dintre argumentele cele mai puternice, când vine vorba despre evitarea unui rimel: demachierea durează mult.

Aşadar, dacă vrei să-ţi pui în evidenţă privirea, ai nevoie de doar trei produse.

1. Creionul/fardul de ochi

Indiferent de varianta pe care o alegi, important este ca produsul să fie aplicat chiar la baza pleoapelor, astfel încât să creeze un efect gene multiplicate. Nu te depărta de baza genelor, nu construi dungi complicate, respectă doar linia genelor.

2. Cleşte de gene

După o perioadă de repaos, cel puţin în ceea ce priveşte iubitoarele de machiaj amatoare (pentru că profesioniştii nu au renunţat la folosirea acestuia), cleştele de gene este din nou în centrul atenţiei. Dacă vrei gene curbate vizibil, foloseşte un uscător de păr pentru a încălzi puţin cleştele. Două-trei presări ale genelor şi este suficient!

3. Piesa de rezistenţă

Rimelul/mascara trebuie să fie un produs de calitate, care să se potrivească genelor tale şi să nu lase urme inestetice pe pleoapa superioară. Cum îţi dai seama de acest lucru? Testând produsele şi găsindu-ţi preferatele. De asemenea, un alt aspect foarte important de care trebuie să ţii cont este următorul: dacă ai genele lungi, nu alege un produs pentru volum, care să şi alungească firele de păr – cu siguranţă va trebui să fii atentă mereu ca produsul să nu se întindă. Este suficient pentru produs pentru definire, cu perii mai scurţi, care accentuează genele chiar de la baza acestora. Şi nu uita de genele inferioare. Uită de regula conform căreia acestea nu trebuie
atinse. Un strat discret este tot ceea ce trebuie pentru un look complet!
Copyright: subbotina / 123RF Stock Photo