Bradley Cooper și Irina Shayk anunțau în vara anului trecut că au decis să-și spună „Adio”, după patru ani de iubire. Însă, între timp cei doi au revenit la sentimente mai bune și par că se îndreaptă chiar către o împăcare, spre fericirea fetiței lor.

Formau unul dintre cele mai frumoase cupluri și în ciuda difereței de vârsta de 11 ani dintre ei, mulți erau siguri că Irina îl va convinge pe celebrul actor să meargă din nou în fața altarului. dar lucrurile s-au răcit între ei, după apropierea lui Bradley de Lady Gaga, în urma colabărarii de la „ A Star is Born”.

În cele din urmă, Irina și Bradley și-au rezolvat problemele și se pare că cei doi se gândesc la o împăcare. Cel puțin așa cred fanii după ce fotomodelul și actorul au fost surprinși din nou în ipostaze intime, părând extrem de atașați unul de celălalt.

Family Reunion! Actor Bradley Cooper Gives Irina Shayk An Intimate Hug As Their Daughter Lea De Seine Cooper Looks On In West Village In New York CitySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Irina și Bradley au fost surprinși alături de fiica lor, Lea de Seine, la o plimbare prin New York, iar cei doi la un moment dat s-au luat în brațe și păreau foarte drăgăstoși.

Mai mult, în ultima vreme sunt văzuți tot mai des împreună. Celebrul fotomodel a decis inițial să se despartă de actor, pentru că i se părea că nu se implică suficient în relație. Dar de când și-au spus „Adio”, Bradley s-a dovedit a fi un tată devotat și a fost văzut adesea în compania fiicei lui, iar în cele din urmă se pare că a reușit să o recucerească și pe Irina.

Foto: profimedia

Citește și:

Sandra Izbașa arată extrem de bine! Fotografiile ei au strâns mii de aprecieri

Ce-o fi în sufletul Elenei Băsescu? Bogdan Ionescu, alias Syda, se căsătorește! Detalii despre aleasa lui, dar și despre nunta anului