S-a spus despre ei că sunt la un pas la divorț, dar au uimit pe toată lumea cu un nou anunț. Vor deveni din nou părinți

S-a spus despre ei că sunt la un pas la divorț, dar au uimit pe toată lumea cu un nou anunț. Vor deveni din nou părinți

S-a zvonit despre ei că ar fi la un pas de divorț, însă John Legend și soția lui trec prin momente extrem de fericite. Cei doi vor deveni din nou părinți.

 

Fotomodelul Chrissy Teigen a anunțat recent că ea și John se pregătesc intens să devină din nou părinți și au apelat la fertilizare in vitro, iar marea veste a venit mai repede decât se așteptau. Soția artistului e gravidă. Anunțul a fost făcut chiar de mama lui Chrissy, Vilailuck Teigen, pe platoul de filmare de la reality-show-ul fiicei ei, „Lip Sync Battle”, potrivit revistei Life & Style.

Citește și: Este una dintre cele mai bine plătite actrițe și câștigătoare a unui premiu Oscar, dar a pătimit mult la începutul carierei: „Mi-au zis să slăbesc că sunt prea grasă”

John Legend și Chrissy Teigen 

Mama lui Chrissy este în culmea fericirii. „Fiica mea este atât de sensibilă de trei zile pentru că e însărcinată”, a spus Vilailuck. ”Chrissy și John au avut probleme în mariaj în ultima vreme și sperăm ca acest copil să-i țină uniți. Ar trebui să le dea un motiv serios și să-și rezolve problemele”, a mai spus un prieten apropiat al cuplului.

Aceasta a recunoscut că John Legend și fiica ei, Chrissy,  au avut în ultima vreme probleme în mariaj și speră ca acest lucru.

John Legend și Chrissy Teigen mai au o fetiță, Luna, care s-a născut în aprilie 2016. Fotomodelul a suferit de depresie post-natală după naștere, iar din cauza aceasta cei doi s-au tot certat în ultima vreme, iar cei doi au făcut și terapie de cuplu.

Citește și:

Loading...