S-a scris despre ei că sunt la un pas de divorț, dar iată cum au fost surprinși recent. Amal și George Clooney au atras privirile tuturor

Amal inceputuri relatie cu George Clooney

S-a scris despre George Clooney și Amal că ar fi la un pas de divorț și că bruneta și-a luat copiii și a plecat de acasă. Însă, cei doi au avut o apariție de senzație serile trecute, în Scoția, reușind astfel să contrazică toate zvonurile.

 

După o lungă perioadă în care au stat departe de atenția publicului, George şi Amal au avut serile trecute o apariție spectaculoasă. Ei au participat la un eveniment caritabil în Edinburgh, People’s Postcode Lottery charity gala, și au atras toate privirile. Nu doar că păreau foarte îndrăgostiți și fericiți, dar cei doi erau și foarte eleganți.

Frumoasa avocată a purtat o salopetă blue-navy, din satin, care îi venea mănușă. Semnată de designerul Stella McCartney, salopeta i-a pus în evidenţă silueta fără cusur, având talia marcată de o curea neagră. Nici celebrul actor nu s-a lăsat mai prejos, venind îmbrăcat, de asemenea, la patru ace. El a purtat un costum navy în dungi, asortat cu o cămașă bleu.

Publicațiile de peste Ocean anunțau la începutul anului că cei doi nu se mai înțeleg deloc, iar Amal ar fi luat gemenii și ar fi plecat de acasă.

Însă, cu apariția lor, Amal și Clooney au reușit să contrazică toate zvonurile. Cei doi au venit împreună la evenimentul din Scoția, s-au ținut non-stop de mână și nu s-au pierdut deloc din priviri