S-a prefăcut timp de 28 de ani că este oarbă. Motivul este șocant

S-a prefăcut timp de 28 de ani că este oarbă. Motivul este șocant

În urmă cu 28 de ani, Carmen Jiménez, o femeie de 57 de ani din Madrid, Spania, a devenit complet oarbă în urma unei accidentări la un ochi. Sau cel puțin așa le-a zis oameniilor, inclusiv familiei ei, pentru că se săturase să salute pe toată lumea, chiar și persoane care nu-i plăceau.

 

Femeia a mărturisit însă recent că întotdeauna a văzut perfect, șocându-și familia, care mereu a bănuit că este ceva suspect cu boala ei. Soțul ei le-a povestit jurnaliștilor că aceasta reușea să se machieze perfect și câteodată o surprindea cum se uită la tv cu coada ochiului, dar până acum ea nu a vrut să recunoască că minte și că nu e deloc oarbă.

Va fi nevoită să se prezintă în fața unui judecător

Carmen a explicat că a inventat acest motiv ca să îl folosească drept scuză să nu mai fie nevoită să salute oamenii care nu îi plac sau să nu mai fie nevoită să vorbească cu ei.

„Mă săturasem să mă opresc de câte ori întâlneam oameni pe stradă ca să îi salut. Nu am fost niciodată o persoană sociabilă, iar pretinzând că sunt oarbă puteam să evit mai multe responsabilități sociale', a declarat femeia pentru publicația spaniolă  Hay Noticia.

Pe lângă faptul că este nevoită acum să-i explice familiei ei de ce a mințit-o atâția ani, Carmen va merge și în fața unui judecător, pentru că fiind declarată oarbă, a primit ajutor financiar de la stat și asistență personală.

Imagini cu ea aici.