S-a iubit cu patos cu Andreea Mantea, dar a înșelat-o chiar când se pregăteau de nuntă. Ștefan Stan a rupt tăcerea și a anunțat acum că se însoară. Cine i-a furat inima

S-a iubit cu patos cu Andreea Mantea, dar a înșelat-o chiar când se pregăteau de nuntă. Ștefan Stan a rupt tăcerea și a anunțat acum că se însoară. Cine i-a furat inima

Ștefan Stan și Andreea Mantea s-au iubit cu patos, însa după ce artistul a călcat strâmb, cei doi și-au luat adio de la relație. Artistul se jură acum că s-a făcut bărbat de casă, a rupt tăcerea și a spus tot. Și-a găsit jumătate și se pregătește din nou de nunta.

 

Artistul, în vârstă de 40 de ani, a devenit celebru după ce a câștigat în urmă cu șase ani „Vocea României'. Acesta a suferit foarte tare după ce s-a despărțit de Andreea Mantea cu care își făcea planuri de nuntă, artistul și-a învățat lecția iar acum e decis să facă marele pas. Ștefan Stan a dezvăluit într-un interviu în cadrul emisiunii „Vorbește lumea' că și-a găsit jumătatea și se pregătește să meargă la altar.

Citește și: Madonna, de nerecunoscut. Surprinsă într-un avion al unei companii low-cost, înghesuită lângă alți pasageri

Nu au stabilit încă data nunții

El a mărturisit că trăiește o frumoasă poveste de iubire și chiar dacă încă nu şi-a cerut partenera în căsătorie, cei doi au vorbit şi deja au făcut unele pregătiri de nuntă, însă nu au stabilit încă data când va avea loc marele eveniment. „Da, iubesc, sunt cu cineva. Dar în momentul în care vom decide atunci o vom face, urmează să se întâmple (n.r.: nunta). Nu suntem decişi încă cu data, nu a fost cerută încă, însă ştie că va fi cerută. (…). De data asta cred că s-au schimbat multe”, a povestit Ştefan Stan în cadrul emisiunii „Vorbeşte Lumea”. Artistul nu a dat însă detalii despre femeia care i-a cucerit inima.

Citește și: