S-a căsătorit în secret pentru a treia oară. Declarația surprinzătoare a celebrei blonde

S-a căsătorit în secret pentru a treia oară. Declarația surprinzătoare a celebrei blonde

Actrița și fotomodelul american Mena Suvari s-a măritat pentru a treia oară. Ea a mers din nou la altar, alături de Michael Hope, cu care are o relație de doi ani de zile și mărturisește că este mai fericită ca oricând.

 

După două mariaje eșuate, Mena Suvari speră că de data aceasta și-a găsit, în sfârșit, sufletul pereche.  „A treia oară e cu noroc',  a declarat actrița pentru Us Weekly, confirmând că este din nou femeie măritată.

Actrița nu a vrut să dea prea multe detalii, spunând doar că ceromonia a fost una foarte restrânsă și frumoasă, la care au participat doar prietenii apropiați și membrii familiei.

Citește și: Mirela Vaida este însărcinată cu al treilea copil! Primele imagini cu burtica de gravidă

Mena Suvari a dezvăluit că vrea să devină mamă la 40 de ani

Am avut cei mai apropiați prietni lângă bine. A fost foarte emoționant. După toți acești ani, după mai multe suișuri și coborâșuri, este foarte frumos că ai o stabilitate, maia les îna cest moment al vieții mele. Sunt foarte fericită. Noi suntem fericiţi. (…) Michael este un tip grozav şi un gentleman', a precizat Mena.

Mai mult, îndrăgita actrița a recunoscut că-și dorește și un copil cu noul soț.

Mena şi Michael s-au cunoscut în 2016 la filmul Ill be home for Christmas'. Actriţa a făcut parte din distribuţie, iar Michael a lucrat în departamentul de artă.

Actriţa a mai fost căsătorită de două ori, cu Simone Sestito (între anii 2010-2012) şi Robert Brinkmann (între anii 2000-2005).

Citește și: