S-au împăcat și se căsătoresc. Celebrul cântăreț a anunțat că se pregătesc să devină părinți. „O să fac tripleți”

S-au împăcat și se căsătoresc. Celebrul cântăreț a anunțat că se pregătesc să devină părinți. „O să fac tripleți”

Cezar Ouatu a dezvăluit în cadrul emisiunii Star Matinal de la Antena Stars că s-a împăcat cu iubita lui, Andreea Vilău, de care se despărțise recent după un an de relație.

Artistul a mărturisit că este foarte fericit că au decis să-și mai dea încă o șansă.  Acesta a recunoscut că a învăţat multe din greşelile făcute, pe care nu vrea să le mai repete, şi acum totul este foarte bine între el și Andreea, care este de profesie make-up artist. În plus, el a devzăluit că se pregătesc chiar să meargă la altar și să devină părinți.

„Au fost probleme, dar totul e bine când se termină bine, când învăţăm ceva. Trebuei să iei ce este mai bun din orice succes şi eşec. Eu am învăţat şi îi mulţumesc Lui Dumnezeu şi iubitei mele că mă înţelege. Andreea mi-a oferit încredere pentru că o relaţie nu se bazează doar pe atracţie fizică. Trebuie să găseşti acea reciprocitate. Şi dacă tu emani pozitivitate atragi pozitivitate. Şi un sfat, nu mai plecaţi urechea la ce spune lumea pentru că gura lumii nu îţi vrea binele şi trebuie să fi ghidat pe ce simţi tu. Suntem pregătiţi să facem pasul următor. Şi la 39 de ani sunt sigur că o să fac tripleţi. O să vedeţi (n.r despre nuntă)”, a spus Cezar Ouatu la „Star Matinal”.

 

Cezar Ouatu a fost aspru criticat, în septembrie, anul trecut  după ce s-a dat italian la X Factor în Marea Britanie, unde a făcut furori. Când a ajuns pe scenashow-ului britanic, Cezar Ouatu s-a prezentat, spunând că s-a născut în România, dar a crescut în Italia, iar acest lucru i-a supărat pe mulți români, care au înțeles că artistul  nu este deloc mândră de originea lui. Cezar Ouatu a primit laude de la jurați, iar Robbie Williams  i-a dat o replică în italiană, numindu-l campionul lumii, iar una dintre jurate i-a spus tot în italiano „Bravo, bravo’.

 

Citește și: