S-au căsătorit sau nu Lidia Buble cu Răzvan Simion? Cântăreața: ”M-a pus tata să-i arăt mâinile”

s-au casatorit sau nu Lidia Buble cu Razvan Spiridon

După o postare recentă pe o rețea de socializare, din vacanța petrecută în Maldive, din care se înțelegea că Lidia Buble și Răzvan Simion s-au căsătorit, cântăreața a fost băgată în ședință de tatăl ei, pentru a afla adevărul.

În urmă cu nici 3 săptămâni, pe contul de Instagram al lui Răzvan Simion a fost postată o fotografie în care Lidia apărea îmbrăcată într-o rochie albă, iar pe cap poarta o coroniță de flori. Comentariul postat la fotografie părea grăitor. <<Say „I DO!”…>>.

Toată lumea a înțeles din această postare că Lidia Buble ori a fost cerută de soție, ori chuiar s-a măritat cu omul de televiziune.

Prin urmare, când cântăreața a revenit în țară, tatăl ei a luat-o imediat la întrebări, a mărturisit ea, într-o emisiune TV. „Doar ne-am jucat de-a mirele şi mireasa. Este portul lor acolo, în Maldive. Eşafa albă am primit-o toţi când am ajuns. M-aţi prins la cotitură şi acum trebuie să dau din casa. (…)

Să ştii că după ce m-am întors din vacanță am fost acasă la Deva, m-am dus să îmi văd familia pentru că îmi era foarte dor de ei. Primul lucru pe care l-a făcut tati a fost să mă bage într-o cameră și mi-a zis să îi arăt mâinile că a primit un telefon. Mi-a zis că lumea l-a sunat şi l-a felicitat că fata lui s-a căsătorit și el s-a blocat', a povestit Lidia Buble.

Întrebată dacă are însă planuri de căsătorie, cântăreața a replicat: 'Încă nu avem nimic pregătit sau plănuit legat de nuntă. Nu vreau să grăbesc lucrurile. Nu vreau să fie nimic forţat”, a spus ea.

Răzvan Simion și Lidia Buble au o relație de mai bine de doi ani. Matinalul de la Antena 1 a divorțat în 2016, la notar, de femeia care i-a dăruit doi copii, pentru a fi cu artista.

Foto: Facebook

Citește și: