Actorul și noua lui soție au vrut ca ceremonia să fie una intimă, la care au participat doar prietenii apropiați și familia. Considerat unul dintre cei mai sexy bărbați de la Hollywood și un mare cuceritor, Jude Law a decis să renunțe la burlăcie la 46 de ani. După o relație de patru ani cu Phillipa Coan (32 de ani), de profesie psiholog, și în ciuda diferenței de vârstă dintre ei de 14 ani, frumoasa  blondă a reușit să-l convingă pe marele actor să meargă din nou în fața altarului.

 

View this post on Instagram

 

the happiest day??? #wedding #happiest #day #married #JudeLaw #london

A post shared by Jude Law (@jude.law1) on

Jude Law s-a îmbrăcat ca un personaj din Sherlock Holmes

 

Jude Law a atras atenția tuturor cu ținuta lui de ginerică, acesta părând desprins din filmul Sherlock Holmes, unde are un rol de excepție.

Prieteni apropiați ai cuplului au dezvăluit că petrecerea de nuntă și ceremonia religioasă  va avea loc în această primăvară, în luna mai,  în Franța. Starul din „ Sherlock Holmes’ l-a rugat deja pe fiul lui cel mare, Rafferty (22 de ani), pe care îl are din mariajul cu Sadie Frost, să-i fie cavaler de onoare.

 

Jude Law a mai fost căsătorit cu actrișa Sadie Frost (53 de ani), cu care are trei copii: Rafferty, 22 de ani, Iris, 18 ani, și  Rudy, 16 ani. Cei doi au divorțat în 2003. El a mai fost logodit cu Sienna Miller, alături de care a jucat în filmul Alfie și a avut o relație de lungă durată și cu fotomodelul american Samantha Burke, care l-a făcut pe Jude Law, tată pentru a patru oară. Ea i-a adus pe lume o fetiță, Sophia, care are acum 9 ani.  Actorul a devenit tată pentru a cincea oară în 2015. Cântăreața Catherine Harding a născut o fetiță pe nume Ada, după o scurtă relație cu actorul.

CItește și: