S-a aflat! Cine este mama gemenilor lui Ricky Martin. E celebră și e incredibil de frumoasă

S-a aflat! Cine este mama gemenilor lui Ricky Martin. E celebră și e incredibil de frumoasă

Ricky Martin este tatăl a doi copii, gemenii în vârstă de 10 ani, Valentino și Matteo. Artistul, care a recunoscut că este gay, a mărturisit că micuții au venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat, însă nu a dezvăluit niciodată identitatea femeii.

Ricky Martin a devenit tătic în 2008, însă el a dezvăluit acest lucru abia în 2010, când și-a anunțat și relația cu Carlos Gonzalez Abella. Cei doi s-au despărțit în 2014. Artistul formează un cuplu acum cu Jwan Yosef, cu care s-a căsătorit, la începutul anului, după un an de relație.

 

 

Citește și: Știrea momentului! Catrinel Menghia este însărcinată! Primele imagini cu burtica de gravidă

Ricky Martin vrea să devină din nou tată

Celebrul cântăreț a evitat să dea detalii despre mama copiilor lui, însă misterul se pare că a fost rezolvat. Mama acestora ar fi actrița și fotomodelul Eglantine Zingg.

Ricky a postat o imagine în care o ține în brațe pe Zingg, alături de mesajul „O femeie magică', iar fotografia a atras imediat atenția fanilor, care sunt de părere că gemenii artistului seamănă perfect cu Eglantine. Aceștia susțin că sunt convinși că talentata actriță este mama biologică a băieților, ea fiind cea care i-a donat ovule.

„Aceasta este mama copiilor tăi, seamănă leit cu ea!”, „Aproape că nu am nici o îndoială”, „Sângele nu minte!”, „Înțeleg că este mama. Este foarte frumoasă', au scris câțiva internauți, felicitând-o pe Zingg că l-a ajutat pe Ricky să devină tată.

Celebrul cântăreț a dezvăluit că își dorește să devină din nou tată, însă de data aceasta își dorește fetițe gemene.

Citește și: