S-a spus despre sosia Angelinei Jolie că și-a făcut 50 de operații pentru a arăta ca actrița. Iată care e adevărul și cum arată în viața de zi cu zi

sosia Angelinei Jolie

Anul trecut, fotografii ale unei tinere care semăna cu Angelina Jolie – într-un mod ciudat, dar se poate spune că exista o asemănare – au făcut furori pe Internet. S-a scris atunci despre Sahar Tabar, din Iran, că ar fi făcut 50 de operații pentru a semăna cu idolul său.

Mulți au considerat că a mers prea departe și că a ajuns să semene cu un zombie.

În sfârșit, tânăra în vârstă de 20 de ani a decis să facă ordine în aceste zvonuri, declarând că, în realitate, are doar trei operații: una la nas, una de mărire a buzelor și o liposucție.

Mai mult, a publicat și niște fotografii în care se poate vedea cum arată în viața de zi cu zi, atunci când nu-și dorește să semene cu actrița din 'Maleficent'. Practic, a arătat ce poate face machiajul și Photoshop-ul.

Tânăra a explicat că fotografiile duse la extrem, în care încearcă să semene cu Angelina, sunt o formă de exprimare pentru ea, 'o formă de artă'. 'Fanii mei știu că nu acesta e chipul meu real', a declarat ea.

Foto: Instagram

Citește și: