Este vorba despre Jessica Alba, Sofia Vergara și Selena Gomez. În public se afla, bineînțeles, și iubitul ei, Alex Rodriguez. După concert, însă, în semn de sprijin și prietenie față de J Lo, actrițele s-au pozat cu artista.

 

 

View this post on Instagram

 

Fun night w these beauties… @jessicaalba @dualipa @iambeckyg @sofiavergara and @arod he’s a beauty too ♥️ #allihavefinal15 #show5 #4showstogo #letsgetit @phvegas

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

Jennifer Lopez a gestionat însă cum nu se putea mai bine momentul. Artista a căzut când, în viteză, încerca să dea mâna cu cât mai mulți fani. La un moment dat, a alunecat, și-a pierdut echilibrul și a căzut. N-a petrecut însă pe podea mai mult de o secundă, ridicându-se cu agerimea unei puștoiace. N-a pierdut nici măcar vreo mișcare din dans, reluându-l de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

În timpul spectacolului, J Lo a schimbat 11 costume. Fără a mai pune la socoteală cântatul și dansul, numai această activitate este suficient de solicitantă!

 

Jennifer Lopez este la finele contractului ei cu Planet Hollywood Resort & Casino, început în 2016, ea urmând să concerteze marți, miercuri, vineri și sâmbătă. Toate cele patru show-uri sunt deja sold-out.

Vezi și Cum reușește? Jennifer Lopez are același posterior ca acum 20 de ani!

Citește și: