Ruladă de pui

Ruladă de pui

Jur că este cea mai gustoasă ruladă de pui pe care am pregătit-o până acum! Amestecul de brânzeturi, spanacul…nu vă spun mai multe și vă las să descoperiți singuri rețeta!

Ingrediente

  • un piept mare de pui
  • 200 g spanac conservă
  • 300 g amestec feta și telemea
  • 2 ouă
  • 2 linguri ulei
  • 100 ml vin alb
  • 6-8 cartofi mici
  • 1. Carnea se taie și se desface pentru a obține o foaie mai mare, care se bate ușor. Într-un vas, se pune spanacul bine scurs de zeama în care a stat conservat. Cele două tipuri de brânzeturi se fărâmițează și apoi se amestecă bine cu ouăle, după care se pun peste spanac și se omogenizează.
    3. Se așază amestecul de brânză și spanac peste carne, se rulează și se leagă. Se unge rulada de pui cu ulei.
    4. Se pune în tavă cu vinul și cartofii curățați și se lasă la cuptor 45 de minute.

    Sursa foto:Shutetrstock