Ingrediente:

Pentru blat:

  • 4 ouă
  • 120 g + o linguriță zahăr
  • 100 g făină
  • 20 g cacao
  • 25 g unt
  • Pentru umplutură:

  • 500 g cremă de brânză
  • 100 g zahăr pudră vanilat
  • Pentru servit:

  • cacao
  • 1. Galbenușurile se freacă bine cu zahărul, se adaugă făina și cacaua. Se topește untul și se adaugă. Se bat albușurile spumă
    cu lingurița de zahăr și apoi se adaugă cu delicatețe în aluat.
    2. Se toarnă în tava de copt tapetată cu hârtie, se nivelează și se coace 10-15 minute, în funcție de cuptor. Se scoate pe un șervet umed.
    3. Se înlătură șervetul, se pune aluatul pe o hârtie presărată cu cacao, se umple cu crema de brânză bine scursă și amestecată cu zahărul pudră vanilat și apoi se rulează cu tot cu hârtie.
    Se servește a doua zi.

    Sursa foto:Shutterstock