Ruladă de brânză

Ruladă de brânză

Un aperitiv deosebit pentru masa de Anul Nou este această ruladă de brânză. Dacă vrei să-ți impresionezi invitații, să nu-și lipsească rulada asta de pe masă!

Ingrediente:

  • un kg brânză de vaci
  • 150 g smântână
  • un plic boia dulce (sau 3-4 linguri bulion)
  • un ardei gras roșu
  • o ceapă albă
  • o legătură mărar
  • sare
  • 1. Brânza și smântâna se mixează pentru a obține o cremă fină, care se potrivește de gust cu sare.
    2. Se scoate crema din bolul mixerului și apoi se mărunțește ardeiul. Ceapa se trece prin răzătoare.
    3. Se lasă la scurs ceapa și ardeiul, iar o treime din cantitatea de brânză se amestecă bine cu boia sau bulion. Se adaugă apoi ceapa si ardeiul scurse și se mixează din nou. În tcantitatea de brânză rămasă se pune
    mărar fin tocat.
    4. Pe o folie alimentară, se întinde brânza roșie și peste ea se așază și se întinde brânza albă. Se rulează, se strânge la capete și se pune la frigider pentru minimum două ore.

    Sursa foto:Shutterstock