RULADĂ CU CIOCOLATĂ

► Ingrediente
Pentru blat:
► 4 ouă
►3 linguri zahăr pudră
►4 linguri unt topit
►un praf sare
►un plic zahăr vanilat
►3 linguri rase de făină
Pentru cremă:
►200 g ciocolată cu lapte
►2 linguri cacao
►6-8 linguri frişcă lichidă
►un praf sare
►150 g unt

► Preparare:
1. Se separă ouăle. Albuşurile se bat spumă cu zahărul pudră. Se adaugă gălbenuşurile frecate cu sare şi untul topit. Făina se adaugă la final. Se toarnă în tava tapetată cu hârtie de copt şi se coace la 130°C.
3. Se rupe ciocolata bucăţi, se adaugă cacaua şi frişca lichidă şi se fierb la baie de aburi. Separat, se freacă untul spumă. După ce s-a răcit crema de ciocolată, se freacă cu untul.
4. Se scoate foaia, se rulează într-un prosop şi, după ce s-a răcit, se întinde crema. Se rulează şi se serveşte.

Loading...