Ruladă aperitiv

Ruladă aperitiv

Vrei o rețetă de ruladă apetitiv, ușor de făcut, care să se devoreze rapid? Încearc-o pe cea propusă de cititoarea noastră din Pitești, Diana Georgiana Tican! Sigur nu vei regreta!

Ingrediente pentru ruladă:

un pachet aluat foietaj

300 g muschi afumat feliat

300 g cașcaval ras

3-4 ardei capia mai mari

sare și piper

2 ouă

 

  1. Se lasă la dezghețat aluatul de foitaj la temperatura camerei. Se spală ardeii, se curăță de semințe și se taie fâșii de un cm grosime.
  2. Se întinde aluatul foitaj, se presară un praf de sare și se așază feliile de muschi astfel încât să rămână liber câte un cm pe fiecare latura.
  3. Peste mușchi se presară cașcavalul ras. Deasupra se așază ardeiul capia în linie, de sus până jos. Se presară sare și piper.
  4. Se bat ouăle și se ung marginile rămase libere, apoi se rulează și se lipesc bine capetele. Se unge cu ou și pe deasupra și se dă la cuptor la foc mic spre potrivit 30-35 minute.