Roxana Ciuhulescu naște zilele acestea. Cum arată pe ultima sută de metri de sarcină

Roxana Ciuhulescu naște zilele acestea. Cum arată pe ultima sută de metri de sarcină

În doar câteva zile, Roxana Ciuhulescu își va vedea cu ochii visul de a deveni din nou mamă. Vedeta, care în noiembrie împlinește 40 de ani, ar trebui să nască pe 12 iulie, dar, teoretic, băiatul ei poate veni pe lume și mai devreme.

Deja petrecerea în cinstea lui Cezar Ioan a avut loc, la fel și ultimul control medical. 'Pregătim surpriza pentru domnul Bulugioiu. Sunt la ultimul control şi aşteptăm ziua cea mare care teoretic este pe 12, practic poate fi oricând, emoţiile sunt mari', scria zilele trecute Roxana Ciuhulescu pe o rețea de socializare.

Despre sarcina vedetei – care întotdeauna și-a mai dorit să-i ofere fiicei sale, de 9 ani, Ana Cleopatra, un frățior sau o surioară – s-a aflat în luna februarie a acestui an. În martie, Roxana s-a căsătorit cu Silviu Bulugioiu.

Anterior, cuplul fusese văzut la un centru de fertilizare in vitro.

Roxana Ciuhulescu s-a despărțit de tatăl fetiței sale, Mihai Ivănescu, anul trecut, după 10 ani de căsnicie.

Deși mai are foatre puțin și va naște, vedeta încă mai testează mașini. Cel mai recent clip în care testează un automobil a fost postat pe Instagram chiar luni.

Foto: Facebook/Instagram

Vezi și În urmă cu aproape două luni a anunțat că divorțează, iar acum iubește din nou. Ce anunț a făcut Roxana Ciuhulescu pe o rețea de socializare

Citește și: