Ingrediente

  • 2 conserve mari ton în suc propriu
  • 150 g fasole verde
  • miezul de la 4 felii de pâine
  • 8 roşii
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1. Roşiilor li se taie un căpăcel, se golesc de miez şi se presară cu sare la interior.
    2. Se lasă cu gura în jos să se scurgă. Fasolea se gustă dacă este fiartă şi se dă într-un clocot, în caz contrar.
    3. Între timp, miezul de pâine se înmoaie în apă, se presează și se amestecă bine cu tonul mărunţit şi fasolea tăiată. Se condimentează cu sare și piper.
    4. Se umplu roşiile, li se aşază capacul, se pun în tavă, se adaugă uleiul ;i miezul roşiilor. Aceste roșii umplute şi se lasă la cuptor 30 de minute.

    Sursa foto: Shutterstock