ROȘII "PROVANCE"

► Ingrediente
► 8 roșii medii
Pentru umplutură:
► 100 g brânză ementaler
► 100 g cașcaval ras
Pentru pesmet:
► o minibaghetă
► 3-4 căței usturoi 
► busuioc
► 2-3 linguri ulei de măsline
► sare
► 50 g măsline verzi

► Preparare:
1. Se  spală roșiile şi se scoate miezul cu atenție.
2.  Separat, se rad bucățile de cașcaval pe răzătoarea mică și se amestecă cu măslinele tăiate mărunt și busuiocul verde. Se lasă câteva minute la rece.
3. Pentru pesmet se feliază bagheta, se taie cubulețe, care se stropesc cu uleiul de măsline și usturoiul măcinat. Se presară busuioc și sare și se dau la cuptor să se rumenească.
4. După ce s-au făcut crutoanele, se pisează și se amestecă cu cașcavalul ras. Se umplu roșiile și se servesc.

Loading...