Roșii la cuptor

Roșii la cuptor

Roșii la cuptor…bune de se topesc în gură! Nu șttiu de ce nu am făcut rețeta asta până acum că tare bună mai este!

Ingrediente

  • 6 roșii
  • 4 ouă prepeliță
  • 2 linguri ulei
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • 2 fire ceapă verde
  • 1. Roșiile se spală bine cu apă rece, apoi se șterg cu un șervet de bucătărie.
    2. Într-un vas termorezistent cu ulei se pun roșiile tăiate felii.
    3. Se presară cu sare și piper și se dau la cuptor pentru aproximativ 15 minute.
    4. Apoi, se scoate vasul de la cuptor, se pun ouăle și se toarnă vinul. Se potrivește gustul de sare și piper încă odată.
    5. Se lasă vasul la cuptor pentru ca ouăle să se coacă, după care se scoate vasul și se ornează cu ceapă verde tocată mărunt.

    Sursa foto:Shutterstock