Artist faimos, confirmat pentru Cerbul de Aur 2019! E fost membru al unei trupe celebre de băieți și va concerta în penultima zi de festival

Ronan Keating va concerta la Cerbul de Aur 2019

Starul irlandez Ronan Keating, fost membru al trupei Boyzone, celebru pentru hituri precum „When You Say Nothing at All” şi „If Tomorrow Never Comes”, va susţine un recital la cea de-a 19-a ediţie a Festivalului „Cerbul de Aur”, care va avea loc în perioada 22 – 25 august, în Piaţa Sfatului din Braşov.

Artistul va susţine un recital pe 24 august, în seara de gală a festivalului, anunță Televiziunea Română.

Cântăreţ, compozitor, jurat şi antrenor vocal la emisiuni concursuri de talente, Ronan Keating are o carieră impresionantă. A fost lider al trupei Boyzone, cu care a lansat şapte albume de studio şi numeroase hituri şi a vândut 25 de milioane de discuri.

În 2000, a început cariera solo, lansând zece albume, vândute în 20.000 de milioane de exemplare. Single-ul său „When You Say Nothing at All” de pe coloana sonoră a filmului „Notting Hill” a făcut înconjurul lumii şi a ajuns pe primul loc în topurile din mai multe ţări.

În Australia este cunoscut şi ca jurat al emisiunilor „X Factor” şi „All Together Now” şi antrenor vocal pentru talent show-ul „The Voice” (2016).

Și Ștefan Bănică sau Irina Rimes vor concerta. Loredana face parte din juriu

Cea de-a 19-a ediţie a Festivalului „Cerbul de Aur” va avea loc în perioada 22 – 25 august, în Braşov, şi va aduce pe scena din Piaţa Sfatului mari artişti ai muzicii din România şi din străinătate, primele numele deja anunţate fiind Ştefan Bănică jr. şi Irina Rimes.

Pe lângă recitalurile vedetelor invitate, 12 finalişti ai concursului internaţional de interpretare vor cânta pentru premii de peste 55.000 de euro.

Pentru concurenţii din acest an, echipa TVR a pregătit un format cu două zile de concurs, o gală de premiere şi evenimente adiacente. Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

Din juriu vor face parte, printre alții, Loredana și Ricky Dandel. Fiul acestuia, actor și cântăreț, va fi una dintre gazdele eevenimentului.

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur a debutat în anul 1968 şi a avut 18 ediţii, cea mai recentă fiind organizată în anul 2018, la împlinirea a 50 de ani de la debut. De-a lungul anilor, a găzduit apariţii şi recitaluri ale unor vedete precum Diana Ross, Amália Rodrigues, Julio Iglesias, Dalida, Sheryl Crow, Tom Jones, Juliette Greco, Vaya con Dios, Coolio, Barbara, Christina Aguilera, Cliff Richard, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Family, Patricia Kaas, Gilbert Becaud, Josephine Baker, Toto Cutugno, Enrico Macias, Boy George, James Brown, Ray Charles, UB 40, Scorpions, Pink, James Blunt, Amy Macdonald, Nicole Scherzinger şi mulţi alţii.

Citește și: