Un membru al unei celebre trupe ”de băieți” devine tată pentru a cincea oară. Cel mai mare dintre copiii săi are deja 20 de ani

Ronan Keating, a cincea oara tata

Ronan Keating, membru al trupei Boyzone, va deveni tată pentru a cincea oară, la 42 de ani. El și actuala lui soție, în vârstă de 38 de ani, așteaptă al diolea copil al lor. Cântărețul mai are trei copii din prima căsătorie.

Anunțul a fost făcut chiar de artist, la TV, unde a arătat o fotografie cu soția sa, cu burtica vizibilă, sărutată tandru de fiul lor, Cooper, în vârstă de 2 ani.

 

View this post on Instagram

 

Another little Keating on the way ♥️

A post shared by Ronan Keating (@rokeating) on

'Încă un Keating e pe drum', a spus el, mândru.

Soția muzicianului, Sharyn, cunoscută însă ca Storm, are 38 de ani și e designer.

Artistul a mai destăinuit că, deși soția lui va duce greul, are dimineți când se trezește și el însuși are grețuri matinale.

Ronan și Storm s-au căsătorit în urmă cu patru ani, iar doi ani mai târziu a venit pe lume băiatul lor.

Ronan mai are trei copii din prima căsătorie, cea cu Yvonne Connolly, de 45 de ani: jack, de 20 de ani, Missy, de 18 ani, și Ali, de 13 ani.

Ronan Keating, impreuna cu actuala sotie si toti cei patru copii

Într-un interviu recent, Storm, actuala soție a artistului, a declarat că ea și Ronan au discutat despre copii de la prima lor întâlnire. 'El nu era sigur dacă își mai dorea copii și asta a fost foarte dificil pentru mine, pentru că întotdeauna mi-am imaginat că voi avea copii. În plus, vin și dintr-o familie mare', a mărturisit ea, recunoscând că a plâns mult când Ronan i-a spus toate acestea.

În final, însă, se pare că muzicianul și-a schimbat decizia.

Vezi și Richard Gere va deveni tătic a treia oară, la 70 de ani. Soția lui este din nou însărcinată

Citește și: