Rona Hartner își schimbă pentru o zi profesia de artist în cea de hairstylist. Prezentă la ,,Roata Norocului”, cântăreața se oferă să îi facă o schimbare radicală de look unei concurente din cadrul show-ului ,,Roata Norocului”.
Invitata-vedetă a lui Bursucu și a Anei-Maria Barnoschi are talente ascunse de hairstyling, iar pedeapsa pe care o primește o tânără din cadrul show-ului este ocazia perfectă pentru artistă să se facă remarcată.
Aflată pe scaunul salonului improvizat din platou, concurenta trece prin momente de mare tensiune când simte că este atât de aproape să renunțe la podoaba sa capilară. În plus, nu știe cât de pricepută este Rona Hartner într-ale hairstyling-ului.

,,Am să-ți fac o creastă, apoi te voi tunde scurt în părți”, detaliază artista în timp ce ține în mână o foarfecă și o perie. ,,Sunt chiar pricepută, am mai făcut asta”, adaugă vedeta.

După minute întregi de suspans, în care Rona Hartner explică procedeul tunsorii inedite, iar tânăra tremură pe scaun, Bursucul o liniștește pe aceasta și îi dezvăluie adevărata pedeapsă: ,,Totul a fost o farsă! Nu este nevoie să te tunzi, ci să o lași pe Ana-Maria să îți aplice un tratament facial cu ciocolată”.

Cum s-a descurcat Rona Hartner cu vocalele și consoanele într-o ediție explozivă a emisiunii ,,Roata Norocului”, difuzată duminică, 24 aprilie, de la ora 20:00, la Kanal D.

Credit foto: Kanal D