A învins Rona Hartner cancerul? Ce rezultate au ieșit la ultimele analize

Rona Hartner s-a vindecat de cancer

Ultimii ani au fost un calvar pentru Rona Hartner. Artista a avut de înfruntat clipe grele după ce a fost diagnosticată cu cancer la colon și ficat. Multe vizite la spital, operații și, cu toate acestea, Rona nu și-a pierdut niciodată speranța.

După cea mai recentă operație, cea la colon, Rona a făcut noi analize pentru a se asigura că de data aceasta a învins cancerul de-a binelea. Vedeta a aflat în 2019 că boala i-a recidivat, așa că de acum în colo aceasta ia toate măsurile necesare pentru a se asigura că starea sa de sănătate este una bună.

Rona Hartner a scăpat de cancer

La câteva luni după ce medicii au anunțat-o că a învins boala, artista a făcut noi analize, pentru a se asigura că nu există riscul ca boala să se fi întors.

Aflată în Franța, alături de soțul ei, Herve, Rora a dat vestea cea mare în cadrul emisiunii Teo Show.

Fin fericire, analizele au ieșit bine, rezultatele acestora fiind negative. „Suntem bine, nu mai am nimic. Sunt curată”, a spus Rona fericită.

Totuși, artist ava trebui să facă controale regulate, pentru căî există riscul ca boala să se întoarcă. „Timp de cinci ani trebuie să fac asta, să mă urmăresc. Au ieșit ultimele ecografii cum că nu mai am niciun fel de cancer și nici metastaze. Sunt beton.

În rest, suntem bine. Noi nu am vrut să intrăm în angoasa asta cu coronavirusul”, a mai declarat cântăreața.

Vezi și Rona Hartner s-a căsătorit! A purtat o rochie de mireasă cu totul atipică!

Citește și: