Romeo și Julieta, în variantă modernă. S-au născut la același spital la doar câteva ore distanță

Romeo și Julieta, în variantă modernă. S-au născut la același spital la doar câteva ore distanță

'O, Romeo, Romeo! Unde ești tu Romeo?', spune Julieta în celebra operă „Romeo și Julieta' a lui Shakespeare. Culmea, la un spital din Carolina de Sud, SUA,  acesta se află chiar în camera alăturată de cea a Julietei. 

Medicii de la spitalul Coastal Carolina din Hardeeville, Carolina de Sud, au fost amuzați de faptul că au adus pe lume doi copii, care au primit numele de Romeo și Julieta, în mod întâmplător. Bebelușii s-au născut la doar 18 ore distanță și au fost asistați la naștere de aceeași doctori.

Părinții lor nu se cunosc și nu aveau nici o ideea despre ce nume aleseseră pentru copiii lor, nefiind nimic plănuit, însă li s-a părut extrem de amuzant faptul că aceștia au venit pe lume la același spital.

„Am ales numele acum câteva luni', a povestit mama Julietei, Christiana Shifflett, din Bluffton pentru ABC News. „Am vrut un nume care să înceapă cu litera 'J' ca să se potrivească cu cel al fiului nostru, Jonas. Am ales Julieta după un numele personajului Jules din serialul tv ‘Psych, la care ne uităm', a explicat femeia.

De cealaltă parte, părinții lui Romeo, Morgan și Edwin Hernandez,  spun că nici ei nu au ales numele fiului lor  după opera lui Shakespeare. „E amuzant pentru că nici după l-am numit Romeo după Shakespeare, ci după un cântăreț, Romeo Santos, pe care eu și soțul meu îl iubim', a declarat mama.

Cu toate acestea, povestea celor doi copii s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare, devenind adevărate vedete, după ce fotograful spitalului, Cassie Clayshulte, a postat imagini cu ei pe pagina sa de facebook.

Părinții au ales numele copiilor în primele luni de sarcină și nu au știut unii de ceilalți până nu s-au întâlnit azi aici. Ambii bebeluși s-au născut cu păr în cap și deja formează un cuplu drăguț', a scris fotograful pe pagina de facebook.

„Copiii noștri sunt faimoși și au doar o zi de când s-au născut', a declarat răzând și tatăl Julietei. Acesta a precizat că el și soția lui au vorbit cu părinții lui Romea să le sărbătorească prima aniversare împurenă și să le facă o ședință foto inspirată din opera lui  Shakespeare.

Mai mult, internauții susțin că acest lucru demonstrează că cei doi micuți sunt destinați să se îndrăgostească unul de celălalt, iar Cassie Clayshulte a promis că dacă acest lucru se va întâmpla ea va fi cea care le va face poze la logodnă și la nuntă.

Foto: 123rf.com/Facebook