Rodica Popescu-Bitănescu, Ion Dichiseanu și Sebastian Papaiani se pun cu blondele

Rodica Popescu-Bitănescu, Ion Dichiseanu și Sebastian Papaiani se pun cu blondele

Renumiții și îndrăgiții actori Rodica Popescu-Bitănescu, Sebastian Papaiani și Ion Dichiseanu vin miercuri pentru confruntarea pe teme de cultură generală cu cele 50 de blonde din platoul lui Dan Negru.
Multe întâmplări inedite vor fi povestite cu umor fin de Sebastian Papaiani, Rodica Popescu Bitănescu și de Ion Dichiseanu și multe mărturisiri neașteptate vor fi făcute de aceștia la „Te pui cu blondele?'.
Ce salariu avea un actor de calibrul celor trei, cum era Sebastian Papaiani să o înece pe Rodica Popescu Bitănescu la filmările pentru pelicula Sosesc păsările călătoare', ce comportament avea pe platoul de filmare Sergiu Nicolaescu, cum a ratat Ion Dichiseanu un rol de un million de dolari, în filmul Gitana', în care ar fi trebuit să-i fie partener celebrei Sara Montiel, toate acestea și multe altele vor fi spuse în emisiunea lui Dan Negru.

Întrebarea-vedetă a serii le va fi adresată celor trei invitați și blondelor deopotrivă de Nelu Ploieșteanu. Ce alte surprize le-a pregătit Dan Negru celor trei mari actori, se va vedea pe 10 februarie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție Te pui cu blondele?', la Antena 1.

Credit foto: Antena 1

Ion Dichiseanu, Dan Negru, Rodica Popescu-Bitănescu și Sebastian Papaiani

Credit foto: Antena 1 / Gabriela Arsenie