El e cântărețul care nu a gătit nimic în toată viața lui. Nu a fiert nici măcar un ou

Rod Stewart nu a gatit niciodata

La vârsta de 73 de ani, cântărețul Rod Stewart nu a gătit nimic, niciodată, în toată existența sa. Potrivit propriilor declarații, nici măcar un ou nu a fiert, iar singura sa încercare în acest sens s-a terminat dezastruos.

Singurul lucru pe care l-a făcut vreodată în bucătărie, in materie de gătit, a fost să prăjească niște pâine, a declarat el recent.

Întrebat dacă a gătit vreodată, el a răspuns fără a sta pe gânduri: 'Niciodată. Am prăjit niște pâine și am făcut o ceașcă de ceai, după-amiaza, dar în afară de asta, nimic'.

E drept că nici nu prea a fost singur multă vreme, având mai mereu femei în jur, indiferent că era vorba despre iubită sau soție. Iar când rămânea singur, cum banii nu au fost o problemă, pur și simplu mergea la cafenea pentru a-și potoli foamea. Admite, însă, că dacă nu ar fi existat cafenelele și restaurantele, ar fi murit de foame.

Din fericire pentru Rod Stewart, care e la a treia căsătorie, având și opt copii, femeile din viața lui au fost mereu de părere că bărbatul nu are lor în bucătărie. Inclusiv actuala sa soție, Penny, e de părere că un bărbat care își pune șorț de bucătărie pierde la capitolul masculinitate.

Vezi și Sir Rod Stewart, despre karma și femei: 'Eram bucăți. A fost îngrozitor!'

Citește și: