Cel mai frumos vampir e din nou singur. S-a despărțit de un model care a trecut și prin patul lui Bradley Cooper

Robert Pattinson s-a departit de iubita

Robert Pattinson, actor cunoscut din seria 'Twilight', e din nou singur, el despărțindu-se de iubita sa, modelul Suki Waterhouse.
Relația dintre actorul în vârstă de 32 de ani și modelul de 26, care s-a iubit în trecut cu cântărețul Miles Kane și cu Bradley Cooper, a fost una scurtă, de numai câteva săptămâni.

Relația dintre actor – care a fost logodit o vreme cu cântăreața FKA Twigs, logodnă ruptă la sfârșitul anului trecut – și Suki nu a fost niciun moment una serioasă, a dezvăluit o sursă. Cei doi mai mult s-au distrat împreună, a mai spus aceasta.

'Rob se distrează acum și clar a trecut peste relația cu FKA Twigs. Îi place să se distreze când are pauze între filmări. El și Suki s-au simțit foarte bine împreună. Nu caută nimic serios acum', a mai spus sursa.

Presa tabloidă a aflat despre relația celor doi luna trecută, când Robert și Suki au fost zăriți la cinema în Londra. Ulterior au mers împreună într-un bar, unde s-au delectat cu câteva cocteiluri.

Au părăsit localul la 1 noaptea și era vizibil că erau apropiați, au povestit mai mulți martori. S-au sărutat și mângâiat cât timp au stat în bar și apoi, pe drumul de întoarcere.

Foto: Hepta

Vezi și N-are noroc în dragoste. Fosta soție a lui Tom Cruise, Katie Holmes, s-a despărțit de iubit. Băteau clopotele de nuntă!

Citește și: