El este cântărețul celebru care nu poate reține datele de naștere ale copiilor săi. Ce măsuri disperate ia

Robbie Williams nu stie datele de nastere ale copiilor sai

Are în cap versurile a zeci, sute de melodii, dar când vine vorba să rețină datele de naștere ale celor trei copii, se declară complet neajutorat. Este vorba despre Robbie Williams, care plănuiește să rezolve problema o dată pentru totdeauna.

Cântărețul a anunțat că își va tatua numele copiilor săi. ”Îmi voi tatua datele de naștere ale copiilor mei, pentru că nu le știu. Nici măcar nu știu luna în care s-a născut Charlie, știu doar că are 4 ani, ba nu, 5”, a declarat el.

”Nu vreau să fiu judecat, așa funcționează creierul meu. Nu rețin astfel de informații”, a mai spus artistul.

În onoarea primului său născut, Theodora „Teddy” Rose, Robbie și-a tatuat pe piele un ursuleț (”teddy”, în engleză). Artistul a anunțat că urmează să-și facă tatuaje simbolice și în onoarea celorlalți doi copii ai săi: Charlton „Charlie” Valentine și Colette “Coco” Josephine.

În cinstea mezinei Coco, născută de o mamă surogat, Robbie Williams intenționează să-și tatueze logo-ul casei Coco Chanel, din moment ce prenumele Coco îl are și fiica sa și l-a avut și renumitul designer.

Charlton „Charlie” Valentine va fi reprezentată pe pielea artistului printr-o bancnotă rulată, o referire la cocaină, căreia i se mai spune și ”Charlie”. Bizară alegere, dar Robbie Williams, cândva membru al trupei Take That, a fost dintotdeauna un nonconformist.

Artistul are o colecție impresionantă de tatuaje pe piele. Printre acestea se află și unul destul de simplu, litera A pe degetul unde se poartă verigheta. Explicația acestui tatuaj e simplă: Robbie a pierdut de două ori verigheta, așa că a tatuat în locul ei litera cu care începe prenumele soției sale, Ayda. Zilele trecute, aceștia au sărbătorit 9 ani de când s-au căsătorit.

Citește și: