Ingrediente:

  • 350 g orez cu bob rotund
  • 3 linguri ulei
  • 30 g unt
  • o ceapă
  • 500 ml supă de pui
  • un cățel usturoi
  • 250 ml vin alb
  • o foaie dafin
  • 100 g parmezan
  • 50 g cașcaval
  • 50 g gorgonzolla
  • o linguriță cimbru
  • ceapă verde
  • sare
  • piper

  • 1. Untul și uleiul se pun la încins și se călește ceapa cu usturoiul la foc mediu. Se adaugă orezul, se amestecă bine până devine
    translucid.
    2. Se pun vinul, supa, foaia de dafin, cimbrul, piperul, se lasă să ajungă la punctul de fierbere și se mai ține pe foc 20 de minute.
    3. Se trage deoparte, se adaugă cele trei tipuri de brânză, se amestecă și apoi se potrivește gustul de sare. Se poate servi cu
    ceapă verde deasupra.