Rihanna este devastată: ”Nu-mi vine să cred că a fost ultima oară când am simțit căldura corpului tău!”

Rihanna devastata var impuscat

Rihanna a trecut recent prin momente extrem de dificile, după ce l-a condus pe vărul ei Tavon Alleyne pe ultimul drum. Tânărul de 21 de ani a fost ucis chiar de Crăciun.

'Să te odihnești bine, prietene… Suntem împăcați cu faptul că ești într-un loc mai bun decât noi. Întotdeauna ne vei lipsi, dar te vom iubi veșnic', a scris cântăreața pe Instagram, postând și o fotografie de la funeralii.

 Rihanna inmormantare var

Vizibil îndurerată la înmormântare, care a avut loc în Barbados, Rihanna a purtat o rochie albă, lungă, și ochelari de soare care i-au ascuns ochii înlăcrimați.

În ziua în care vărul său a murit împușcat, cântăreața de 29 de ani a scris pe aceeași rețea socială: 'Adio, vere… nu pot să cred că aseară te-am ținut în brațe!'.

Rihanna var murit

'Niciodată nu am crezut că va fi ultima oară când simt căldura trupului tău!!! Te voi iubi întotdeauna, omule!', a scris artista. Rihanna a petrecut Craciunul în familie, printre cei prezenți fiind și vărul său.

Rihanna var mort

Alleyne, vărul său, se plimba, în Barbados, când, la orele 19.00, un bărbat s-a apropiat de el și l-a împușcat de mai multe ori. A dispărut de la locul crimei și până acum nu a fost identificat.

 

Victima a fost dusă la spital, în scurt timp, însă a murit din cauza rănilor. Poliția încă investighează circumstanțele în care a avut loc crima.

Foto: Instagram

Citește și: