Rihanna vorbește pentru prima oară despre iubitul miliardar. Ce planuri are legat de măritiș și copii

Rihanna a confirmat relatia cu miliardarul saudit

Rihanna a fost cuplată de tabloide în fel și chip. Însă de la sfârșitul lui 2017 s-a scris că s-ar întâlni cu un miliardar saudit, informație care nu a fost confirmată de niciunul dintre protagoniști până acum.

Într-un interviu recent acordat Vogue, unde a pozat cu un fel de voal de mireasă futurist, vedeta de 31 de ani a fost întrebată cum ar arăta rochia ei de mireasă, dacă ar colabora cu vreun designer.

Rihanna, la rândul său devenită designer, a spus că ar vrea să-și creeze rochia de mireasă în colaborare cu John Galliano. Cei doi sunt apropiați de când s-a lansat cântăreața. Designerul a căzut în dizgrații acum câțiva ani, din cauza unor remarci antisemite, dar iată că în continuare se bucură de prietenia vedetei.

Când discuția a ajuns la potențialul mire, Rihanna în sfârșit a confirmat relația cu miliardarul saudit Hassan Jameel.

iubitul Rihannei, Hassan Jameel

'Da, mă întâlnesc cu cineva. De fapt, sunt într-o relație exclusivă de ceva vreme și chiar merge bine, așa că sunt fericită', a spus Riri, abuzată în trecut de un fost iubit.

Întrebată dacă ăși dorește copii, artista originară din Barbados a replicat: 'fără niciun dubiu'.

A ținut însă să completeze că nu se gândește la astfel de lucruri, că vrea să urmeze planul lui Dumnezeu. 'dar abia aștept zvonurile legate de sarcină după acest interviu', a completat ea amuzată.

Vezi și Rihanna și-a dat în judecată tatăl. Totul pleacă de la bani, dar cine are dreptate?

Citește și: